REFERANSER

Viser til  tidligere referanser,

Etter foredrag i Stavanger i 2016. 

Fra en av deltakerne 02.11 2018 pr. e-post:

«Fikk lyst til å dele dette med deg, siden du holdt for meg, det viktigste foredraget i livet mitt».

“Tusen takk for to svært gode foredrag ved likepersonsamlingen i Surnadal i går og på laurdag. Det er utruleg kort god du e å få forsamlingen med deg, og det er en stor fornøyelse å være tilstade på dine foredrag. Igjen tusen takk.”

– Eldar Høydalsvik HLF Volda/Ørsta.

“Tusen takk for et veldig fint innlegg i går. Kunnskapsrikt og engasjer. Og paviljongen satt inn i interessant kontekst. Du er en glitrende historieforteller.”

– Helse Midt Norge

“Maske Gruppen AS brukte Øyvind på vårt kick off 2012. Neeraas var lagt til avslutningen for å sette innsats og muligheter i perspektiv. Med sin erfaring, kompetanse og ikke minst kunnskap har Øyvind Neeraas ledet oss gjennom en nødvendig og sterkt ønsket endring i vår bedriftskultur. Han blander humor og visdom slik at budskapet når frem og sitter når man skal prestere i den daglige kampen. Han har ansvarliggjort den enkelte og deres bidrag til arbeidsmiljøet. Han har bidratt med å synliggjøre sterke og svake sider ved ledelsen og viktigheten av vinnerkultur, vi skal alltid fremover!

Vi kan trygt gi våre varmeste anbefalinger.”

– Bjørn Wiik markedssjef

Maske Gruppen AS – Trondheim 

“Takk for ditt bidrag fra Tordenskjold senter under UPN HVO samling Øyvind, bidraget med presentasjon om mestring og din deling av opplevelsen du har ved å plutselig bli rammet av Tinnitus og de utfordringer dette gir de personer som blir rammet var ordentlig kraftig kost for oss deltakere. Innlegget ditt var engasjerende og informativt i en fin setting som traff deltakerne meget godt. Måten du fremførte det på viste en glød og et engasjement som styrker deg og som ga tillit og respekt for det arbeid dere gjør ved Tordenskjold senter.

Spørsmålene du fikk var gode og måten du avslutningsvis tydeliggjorde utfordringene ovenfor hovedverneombudene og tilstedeværende ledelse var svært god og du svarte godt og var veldig tydelig!

Igjen tusen takk for ditt bidrag Øyvind, dette gav deltakerne en trøkk og påminnelse”

– Peter Alexander Hansen UPN Koordinerende Hovedverneombud 

UPN HMS
Statoil ASA

“Måå bare skryt av det første innlegget til han Øyvind! han var kjempebra – flere skulle vært som han!!!

Helt topp med foreleser og innledning av kurset – kunne fått mere tid!!! det gjør veldig godt å høre på slike forelesere – det trenger vi i hverdagen – og det betyr så mye!!

Vi fikk også flere muntlige henvendelser som gikk på at du hadde mye fornuftig å komme med. Vi er takknemlig for at du kom på kurset vårt, og vi synes det er flott at du har fått nye forespørsler etterpå.

Lykke til videre:-)”

– Karina, Line og Guri

Noklus Sør-Trøndelag 

“Jeg laga evalueringsskjema for dagen, og jeg vil gi deg en tilbakemelding på hva de svarte til ditt foredrag. 1= dårlig, 2=litt bra, 3= veldig bra, 4= supert. Av innkomne skjema er det ingen som har krysset av på 1 eller 2, 24 stk svarte på 3= veldig bra, 14 svarte på 4= supert! Dette tror jeg er rekord på Meråker skole I tillegg er det kommet inn skriftlige kommentarer rettet direkte mot deg,: du skaper god stemning, du treffer meg, inspirerende, veldig tankevekkende! Dette ble en meget vellykka dag for hele personalet på skolen. Takk igjen for innsatsen og lykke til med videre foredrag!”

– Meråker skole

“Du traff oss hjelpepleiere, omsorgsarbeidere og barnehageansatte midt i hjertet! Godt å høre et motivasjonsforedrag som til de grader var tilpasset vår arbeidssituasjon.”

– Delta, samling av fagorganiserte i Trondheim

Du trodde på det du pratet om og ga oss inspirasjon og ord til ettertanke hvis noen koser seg med misnøyen. De fleste fikk noe å tenke på.”
– Eide Kommune

“Fra nå av gir vi beskjed hvis noen koser seg med misnøyen. De fleste fikk noe å tenke på.”

– Oslo kemnerkontor

“Inspirerende! Et foredrag til ettertanke. Dette hadde vi bruk for.”

– Ørsta Kommune

“Med sin erfaring, kompetanse og ikke minst menneskekunnskap har Øyvind Neeraas ledet oss gjennom en nødvendig og sterkt ønsket endring i vår bedriftskultur. Han har ansvarliggjort den enkelte og deres bidrag til arbeidsmiljøet. Han har bidratt med å synliggjøre sterke og svake sider ved ledelsen, og gjennom coaching vist oss veien fram mot det endelige resultat. Vi kunne ikke fått en bedre coach/veileder. Hans evne til å skape begeistring og hans bok Pingvineffekten har vært et svært viktig bidrag i denne sammenheng.”

– Else Skjeldam, styrer

Kystad Sykehjem

“Neeraas har en sterk innlevelse og engasjement som foredragsholder. Hans foredrag er preget av personlige erfaringer som gjør det hele troverdig. Foredraget:

  • berører i stor grad følelsene til den enkelte tilhører
  • er et viktig bidrag til å skape et godt arbeidsmiljø
  • motiverer den enkelte tilhører
  • gir input for å styrke selvtilliten

Hans bok griper leseren fra første side og bør leses fra perm til perm da den “angår” leseren. Den er egnet til å ta frem igjen for å hente små skatter som ligger der. Boka gir en ekstra forankring til leseren dersom en møter forfatteren gjennom dennes foredrag først.”

– Analysesenteret Trondheim kommune

“Foredraget/workshopen din i kreativ formidling på Oppdal var meget bra. Medarbeiderne våre fikk en god dose teoretisk input, motivasjon samt mulighet til å diskutere innhold og presentasjon i praksis. For oss ble det en motiverende og lærerik økt, men også utviklende både på det prestasjons faglige og personlige plan. Energien din er smittsom. Vi kjenner den ennå.

Takk skal du ha.”

– Skatt Midt-Norge

“Vi hadde ein heilt fantastisk kveld i går her i Molde då Øyvind Neeraas gjesta oss! Du kan lese om det på heimesida vår. Forfatteren sjølv sier at det var det beste arrangementet med han i HLF noensinne! Spør han kvifor, men det ble opplevd sommagisk for oss som var tilstades. Rekordsalg av den nye boka hans var det også.”

Elin Rønnekleiv

HLF Molde

“HLF Åmot arrangerte den 11. 10. 17 åpent møte på Østerdalen Hotell, med Øyvind Neeraas som foredragsholder.
Foruten forhåndsomtale i lokalavisen, ble det satt opp plakater og sendt invitasjon til andre lag og foreninger som har kronikere som medlemmer Foredraget “Det herre e det livet du har fått”, burde være interessant for flere enn bare tinnitusrammede, tenkte vi. Og det stemte, for av de 50 som møtte opp, var bortimot halvparten ikke-medlemmer i HLF. Det ble verken loddsalg eller andre tradisjonelle aktiviteter på dette møtet, for vi ville gi foredragsholderen mest mulig tid.
Neeraas klarte- med sin personlige åpenhet og utrolige fortellerevne- å trollbinde publikum i to timer, bare avbrutt av en kaffepause som mange benyttet til å få en prat med trønderen. Ja, hvem andre kunne fått 50 trauste, godt voksne østerdøler til å stå opp og synge RBK-sangen? Det måtte da i så fall være Nils Arne Eggen!

Dette ble et møte vi vil huske lenge, og som kanskje vil føre til at HLF Åmot får flere medlemmer?”

– Ella Gjærum

“TPF inviterer til frokostmøte med Øyvind Neeraas, en kjent og ettertraktet foredragsholder med lang referanseliste fra både offentlig og privat virksomhet. Han har en bred og noe uvanlig bakgrunn blant annet fra politiet, privat etterforskning, direktørstillinger i privat virksomhet samt lederstillinger i stat og kommune. I dag er han medeier/partner i konsulentselskapet Mannar AS og praktiserer som coach. 

En coach skal bidra med å bringe et menneske fra et sted til et annet. Coaching tar utgangspunkt i at vår sannhet er subjektiv. I coaching er man derfor ikke ute etter å forandre utøveren eller få han til å handle i tråd med noe som ville være sant for oss. Målet er å la han/hun finne sin egen sannhet. I coachingens verdisystem ligger at alle svar finnes i mennesket. Den enkelte vet selv hvilke svar som er rett. Å coache andre kan sammenlignes med å begi seg ut på en spennende reise.”

– Bakeriet Home Hotel

“Tusen hjertelig takk for et supert foredrag. Det var bare positive reaksjoner fra alle som til stede. Vi kunne ha sittet og hørt på deg i flere timer.”

– Høyskolen i Nord Trøndelag

“Tusen hjertelig takk for et supert foredrag. Det var bare positive reaksjoner fra alle som til stede. Vi kunne ha sittet og hørt på deg i flere timer.”

– Høyskolen i Nord Trøndelag

“Ordstyrer konferanse Kick-off

Øyvind Neeraas er nok kjent for dere. han er en gledesspreder av dimensjoner, samtidig som det faglige står i sentrum. Neeraas selv har en svært variert bakgrunn. Han har blant annet arbeidet i politietaten i 17 år, som privatetterforsker i 3 år. Han har ut over dette arbeidet som namsmann, rådgiver i kommunal virksomhet og regionsdirektør i privat næringsliv.

I dag er han daglig leder i Øyvind Neeraas Kurs & Konferanse og han er stadig på farten og avholder kurs og seminarer. Han er spesielt opptatt av personalutvikling i forhold til utvikling av kunnskap og motivering til forandring. Det som likevel preger han mest er hans evne til å se muligheter i de valgene vi tar på vår vei i arbeidslivet.

Under konferansen vil han være en inspirerende og kunnskapsrik ordstyrer som setter fokus på din gevinst av konferansen. Med Øyvind Neeraas ved roret kan vi i European Business Centre AS love deg et arrangement du sent vil glemme.”

– EBS centre

Om meg

Mannar Orkland er et privat firma som bistår turistoperatører og privatpersoner som skal besøke kommunen. Vi tar turistvert rollen. Vi bistår som guid og historiefortellere. Vi ønsker å skape gode indre bilder hos de som lytter. 

Ta kontakt


00000000MVA
post (at) mannarorkland.no

nyttige linker

2023 Copyright Mannar Orkland AS | Nettside utviklet av Molina.no